Volg de gratis korte training over essentiële oliën en kom meer te weten over de mogelijkheden van aromatherapie!

Start de complete aromatraining zodat je goed geïnformeerd aan de slag kunt. De trainingen zijn met korte en overzichtelijke videolessen makkelijk te volgen in jouw eigen tijd. In deze training wordt gewerkt met de essentiële oliën van Young Living.

Heb jij nog geen oliën maar wil je wel graag bestellen? Dan kan je via de webshop van Casa Aroma een heel mooi premium starterkit bestellen. Deze kit bevat naast een mooi diffuser ook 12 verschillende oliën met een waarde van ruim € 300,- euro nu voor maar (vanaf) € 171,52!. Bestel je liever een losse olie dan kan dat ook, mail naar hennie@casa-aroma.nl. Bellen of whatsappen mag ook; 0610666278.

Dat is een hele mooie besparing en je krijgt ook nog eens een Casa Aroma welkomstgeschenk en toegang tot de besloten fb groep waarin je veel informatie en tips van mede-olie-fanaten kunt lezen!

Na deze training weet je alles over aromatherapie, essentiële oliën en de werkzame stoffen. Je weet ook waar je op moet letten als het gaat om kwaliteit en veiligheid. In welke situaties de kracht van essentiële oliën kunnen helpen en ondersteunen en hoe je de olie praktisch kunt toepassen.

aromatraining

Korte introductie over aromatherapie en essentiële oliën.

Registreer je gratis om deze cursus te volgen.

Heb je vragen over de training?