Aromatraining voor katten

Kies het onderwerp dat bij jouw situatie past en volg de videoles. Na het volgen van de lessen weet jij hoe je met de kracht van essentiële oliën te werk kan gaan om meer rust en minder stress voor jouw katten te creëren.

De videolessen zijn duidelijk opgezet waarbij je altijd een PDF van de lesstof en besproken oliën kan downloaden. Zo kan je altijd alles nog nakijken en bouw je een mooi naslagwerk op!

Ruzie in je kattengroep?

Deze training geeft je inzichten om je kattengroep beter te begrijpen en tegelijkertijd de essentiële oliën inzetten om stress te verminderen.

Heb jij een kat die onzindelijk is in huis, heb je alles al geprobeerd? Dan is deze aromatraining precies goed voor jou!

Volg deze training voor de juiste kennis van kattengedrag, toiletrituelen en daarbij het inzetten van essentiële oliën om stress aan te pakken.

Deze training is inclusief 30 minuten consult om alles door te spreken.

kattengedrag

Deze training is een Must have voor iedere verzorger, professional of eigenaar om het welzijn van de katten naar een hoger niveau te tillen!

Na deze training begrijp jij precies wat jouw kat je wil zeggen en kun jij zijn leefomgeving perfect aanpassen aan zijn wensen.

katten en olie

Bekijk hier de replay van de goede start met essentiele olie katteneditie.

 

Registreer je gratis om deze cursus te volgen.

kattenfokker essentiële olie

Bekijk hier de replay van de goede start met essentiele olie fokkerseditie.

 

Registreer je gratis om deze cursus te volgen.

kattenfokker essentiële olie

Angst, bang zijn of onzekerheid? Dat zijn hele stressvolle emoties voor jouw kat. Deze training helpt je op weg om jouw kat weer goed in zijn velletje te laten zitten.

 

Heb je vragen over de training?