Hoi,

Welkom op Aroma College, de site waar je heel veel informatieve trainingen kunt volgen over essentiële oliën en aromatherapie.

Mijn naam is Hennie Schuit en ben compleet fan van aromatherapie en de krachtige werking van de essentiële oliën. Dit begon ooit toen ik zelf in een hele stressvolle periode zat en geen kant op kon met mezelf, mijn zenuwen en stress. Een druppel op mijn pols uit een flesje Stress Away gaf mij zoveel opluchting dat ik gefascineerd raakte door de kracht van de olie.

Inmiddels ben ik gediplomeerd aromatherapeut en kan ik niet meer zonder. De essentiële oliën zijn verweven in mijn dagelijkse leven zowel privé als voor mijn werk. Ik help vooral veel katten en hun baasjes om weer rust en een stressvrij huisje te creëren maar een olie toepassen bij honden en paarden is mij zeker niet onbekend. Steeds meer paardeneigenaren zien de mooie werking van aromatherapie bij hun paard.

Privé genieten we hier dagelijks van een heerlijk olie in de diffuser of van een olie omdat we gespannen spieren hebben van de sportschool. Daarnaast ben ik bewuster gaan kijken naar alle schoonmaakmiddelen (vol met meuk) en ben ik ook langzaam omgegaan naar producten die zonder chemische rommel gemaakt zijn. Denk hierbij aan de wasmiddel, tandpasta, cosmeticamiddelen enz.

Voor mijn werk als kattentrimmer en kattengedragstherapeut (https://kattentrimbus.nl/)  zijn de essentiële oliën van onschatbare waarde, voor de bangere kat is er een fijne ondersteuning en daarbij is de boze, zelfverzekerde kat ook niet ongevoelig voor de werking van de olie. Hierdoor wordt mijn werk makkelijker en tegelijkertijd is de trimbehandeling voor de kat ook veel prettiger.

Een ander onderdeel van mijn werk en mijn leven is het dierentolken. Dieren kunnen ons met hele mooie energie en boodschappen ondersteunen om verder te kunnen in ons leven. Vaak word ik gebeld als het probleem maar niet opgelost lijkt te kunnen worden. Een soort laatste strohalm  maar waarbij ik dan wel de oorzaak van het probleem duidelijk kan krijgen en met behulp van de essentiële oliën compleet kunnen aanpakken. Dieren “praten“ met ons maar je moet het wel kunnen horen… hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie 

Verder heb ik nog een aantal andere opleidingen zelf gevolgd om een zo compleet mogelijk advies en training te kunnen geven op AromaCollege.nl

2018     Aroma Freedom techniek, gericht om negatieve emoties, beperkende gedachten en onaangename gevoelens snel en doelgericht met essentiële oliën aan te pakken.

2018     Emotie Code, het opsporen van opgesloten emoties en het direct verwijderen hiervan.

2016      Dierentolk en energetisch coach, werkwijze bepalen en meevoelend coach. Als je vastloopt en je niet de vinger erop kunt leggen.

logo